YHDISTYSMUOTOINEN TYÖTERVEYSHUOLTO


INFOTILAISUUS – TULE OSALLISTUMAAN!
Järjestämme infotilaisuuden yhdistysmuotoisen työterveyshuollon käynnistymisestä torstaina 6.6. klo 14-15 Ylivieskassa
Centria-ammattikorkeakoulun auditoriossa (Vierimaantie 7)

Olette kaikki tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen sekä kuulemaan työterveyshuollon toimintatavoista ja keskustelemaan toimijoiden kanssa kasvotusten. Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä: http://www.ytek.fi/ytek-ilmoittaudu/1241/

Tilaisuus katsottavissa livenä sekä myöhemmin tallenteena. Suora lähetys käynnistyy 6.6 klo 13.50. Tallenne on katsottavissa noin kahden tunnin kuluttua tilaisuuden päätyttyä.

NYT TARVITAAN SITOUTUMISTA!

Yritysten ja yhteisöjen sitoutuminen palveluiden käyttäjiksi heti alkuvaiheessa on erityisen tärkeää, koska kyse on voittoa tavoittelemattomasta (non-profit) toiminnasta. Yhdistykseen liittyminen (100€) ja asiakassopimusten laadinta toimijan kanssa on mahdollista jo nyt, vaikka toiminta käynnistyy vuoden 2020 alussa. Sitoutuminen on suositeltavaa ja erityisen tärkeää käynnistämisvaiheen suunnitelmien ja toimien ennakoinnin sekä henkilöstöresurssien näkökulmasta.

Asiakassopimusasioista, kuten hinnoitteluperusteista voitte tiedustella suoraan toimitusjohtaja Marika Lassfolkilta. Hän johtaa Pietarsaaren työterveysyhdistys ry:tä ja jatkossa myös uutta ja laajempaa yhdistystoimijaa.

Marika Lassfolk, [email protected], p. 050 345 2807.

Pietarsaaren Työterveys ry:n verkkosivu: https://jakobstadsarbetshalsovard.fi/fi/

Pietarsaaren työterveys ry:n hinnasto: https://jakobstadsarbetshalsovard.fi/wp-content/uploads/2019/01/hinnasto_2019.pdf

Yhteistyöterveisin,
Mari Autio