Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 24.5.2018

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta tilatessasi maksuttomia tai maksullisia tuotteita tai palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää.

Käyttämällä verkkosivujen Palvelua, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa viitataan usein ”käyttäjään”, millä tarkoitetaan sivustoilla käyviä henkilöitä, yrityksen asiakkaita

Voimme muuttaa  tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa.

  1. Rekisterinpitäjä:

Videopalvelu Veli Lesell
Y-tunnus: 1248597-3

  1. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Veli Lesell / p. 040 9118133 / Ylivieska / veli.lesell(a)videopalvelu.com

  1. Rekisterin nimi

Videopalvelun asiakasrekisteri

  1. Rekisteriin liittyvät sivustot

www.videopalvelu.com

  1. Käyttötarkoitus

Tietoja käytetään työprosessien läpivientiin sekä asiakassuhteen hoitamiseen.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus tai sopimus. Asiakas antaa suostumuksen henkilötietojen rekisteröintiin käyttämällä Videopalvelun sähköisiä palveluita.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri asiakkaista sisältää asiakkaan nimen, sähköpostin.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakkaalta sopimuksen syntymisen yhteydessä.

Rekisteri tieto syntyy asiakkaan ottaessa yhteyttä.

  1. Yksityisyys ja tietosuoja

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Rekisterit säilytetään Videopalvelun sisäisessä verkossa jonne ei ulkoa pääse.

Sivustoilla ei säilytetä käyttäjän pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Säilytysaika perustuu lakisääteisiin aikoihin, kuitenkin niin että rekisteristä poistetaan välittömästi kaikki tiedot jotka eivät ole Videopalelun liiketoiminnan kannalta merkityksellisä.

  1. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Mitään tietoja ei siirretä EU:n tai ETAN ulkopuolelle.

  1. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan  allekirjoitetulla kirjeellä, Osoitteeseen: Videopalvelu Veli Lesell / Tarkastuspyyntö, Kauppakuja 4, 84100 Ylivieska.

  1. Oikeus tietojen korjaamiseen

Omia tietoja voi korjata ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään sähköpostitse tai allekirjoitetulla kirjeellä. Rekisterinpitäjä tekee toivotut muutokset.

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudetRekisterissä olevalla henkilöllä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksenmukaiset oikeudet.
  2. Evästeet

Videopalvelu ei käytä verkkosivuillaan evästeitä.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla veli.lesell@videopalvelu.com

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 24.5.2018