Yrityksille

Liikkuva kuva

Maailma täyttyy kuvista, siksi yksilöllinen ja tarkasti kohteeseen suunniteltu video erottuu edukseen. Tänä päivänä videot elävät hetken lyhimmillään vain sen ajan, kun Facebook rullaa sen näkymättömiin. Videon elinkaaren suunnittelulla voidaan sisällön sanoma saada huomattavasti suuremman joukon tietoisuuteen.  Liikkuvan kuvan etuna on sen ylivoimainen informaation mahdollisuus.  Lyhyessäkin ajassa katsojalle  syötetään mielikuvia, tunnelmia ja informaatiota akstiivisesti.

Videon toteutus on  tekijän homma ei asiakasyrityksen.

Autokorjaamo korjaa autoja ja videontekijä tekee videoita. Toki videontekijä voi vaihtaa talvirenkaat, mutta koneremontti jää tekemättä. Olen kokeillut ja sen takia keskityn videoiden tekoon.

Kuinka homma sitten hoidetaan?

Yksinkertaisimmillaan, Helposti 🙂 tällä tarkoitetaan sitä, että asiakasyritys antaa lähes vapaat kädet toteutukseen. Tavoite, kohderyhmä ja jakelukanava -tässä minimi tietomäärä lähtökohdaksi. Ammattimaisen videontekijän tehtävä on kaivaa lihat luun ympärille. Toki asiakkaan tarkka näkemys, tavoittisiin johtavista seikoista on suuri apu työn valmistumisessa.  Itse videon valmistaminen on monen asian summa; käsikirjoitus tai suunnitelma, videokuva, ääni, teksti, lukija, grafiikka, leikkaus jne. Pieni tai hieman isompikaan videoyritys ei pidä kaikkea näitä sisällään vaan vaaditaan toimiva eri alojen ammattilaisten verkosto. Videopalvelulla on käytettävissä tällainen verkosto, joka mukautuu projektikohtaisesti suuriinkin haasteisiin.

Videomateriaalin tarpeessa olevan yrityksen tehtävä on, ottaa yhteyttä. Loppu hoituu!