Digitoinnit

Siirrettävä nauha voi olla VHS. VHS-C, 8mm video. 8mm digital, MiniDV

Jotkut asiat paranevat vanhetessaan, videokasetti EI!

Lähes joka taloudesta löytyy historiaa ja tunnelmia vanhojen videokasettien muodossa. Kasetti ei ole ikuinen ja aika tekee tehtävänsä vaikka nauhat olisivat huolellisesti varastoituna.

Videopalvelu siirtää nauhasi sovittuun formaattiin. Nykyaikaisten menetelmien käyttö mahdollistaa pitkienkin videoiden varastoinnin järkevässä tiedostokoossa. DVD-levy ei ole enään suositeltava vanhentuneen tiedostomuodon ja huonon resoluution vuoksi lisäksi levyn vaurioituminen tuhoaa siirretyn sisällön. Videopalvelun veikkaus onkin että nykyinen DVD-formaatti poistuu markkinoilta muutaman vuoden sisällä. Tiedoston toimittaminen asiakkaalle voi tapahtua edullisesti, nopeasti ja turvallisesti verkkopalvelun kautta. Luonnollisesti vaihtoehtoina ovat myös USB-tikku ja ulkoiset kovalevyt.

Asiakkaan materiaalin ja tiedot käsittellään EU tietosuoja-asetuksen mukaisesti (GDPR) näin voidaan varmistaa yksityisyys,  salassapito ja suojaus.

Varsinaisesti yksinkertainen toimenpide, nauhan digitointi on Videopalvelussa viritelty korjaavan ja skaalavan singaaliketjun ansiosta laadullisesti korkeatasoiseksi. Tosiasia kuitenkin on että esimerkiksi vanha VHS-kasetti ei vastaa tämänpäivän videokuvan laatuvaatimuksia. Tavoitteena on säilyttää alkuperäinen taso ja jopa parantaa sitä, mutta sisältö on se juttu!

Kuinka toimia:

  1. Jos materiaalia on runsaasti (kymmeniä kasetteja) kannattaa kysyä tarjous
  2. Lähetä tai toimita muutoin siirrettävät kasetit Videopalvelulle
  3. Sovitaan työn kulusta, tallennustavasta ja aikataulusta.
  4. Saat tiedon työn valmistumisesta ja mahdolliset toimintaohjeet.
  5. Lopuksi alkuperäinen materiaali palautetaan asiakkaalle sovitusti.

Hinnoittelun lähtökohtana 15€/siirretty tunti, ylimeneviltä minuuteilta ei veloiteta. (sis alv:n)

Minimiveloitus 20€

Materiaalin toimitus, alle 20 GB materiaalit verkon kautta veloituksetta.

20 GB – 50 GB  30€ verkkopalvelun kautta.

Yli 50 GB:n kokonaisuudet toimitetaan erillisellä kovalevyllä. Erillisen median (kovalevyjen)  hinnat vähittäismyyntihintojen mukaan.

Tiedostokoko – vakiotiedostomuoto on HD 720p50  -MP4,  1 tunti = n. 3 GB

NAUHAT EIVÄT AJAN KANSSA PARANE, OTA YHTEYTTÄ!