Parempaa siirtoa

 

 

Posti toi mieluisan paketin. Decimator MiniConverterin MD-HX. Ehkä paras tämän hintaluokan muunnin. Laitetta voi lisäksi käyttää singaalin jakoon vaikkapa HDMI in -> HDMI + SDI out tai melkein miten vain. Lisäksi laite skaalaa videota sekä ylös että alaspäin. Vanhojen videonauhojen siirrossa laatua voi parantaa muuntamalla vaikkapa SD PAL tesoluution 576 -> HD 720 tarkkuuteen. Lisäksi laitetta olen testannut livetilanteissa mm. HDMI:n muuttamisen SDI:ksi, jolloin etäisyydet eivät ole ongelma. Ettei vain käyttökohteet lopu niin yksi helpottava tilanne on luentotilaisuuden materiaalin kaappaus livelähetykseen. Tällä härvelillä saadaan tietokoneen vaikkapa PowerPoint luupattua videotykille ja lisäksi muunnettua SDI:ksi livemiksaukseen ja vielä skaalattuna jos tarve.  Vempain tuli luonnollisesti Mediatradesta päivässä, ja sopimuksella, saa testata ja palauttaa. En palauta! Homma toimii.