MiniURSAlla

Pakkaspäivää!

Teatterilla pikku keikka. Tässä paikoillaan Canonin perus pikku Zoomi.

Hyvä ettei näillä keleillä tarvitse kokoajan ulkona kuvailla. Toki olen sitäkin harrastanut. Eilen kiertelin Ylivieskan rakennustyömaita dokumentoimassa ja aamusella lentelin hieman DJI:llä tonttikuvia. Ennen lähtöä päivitin Phantomin ja ohjaimen firmwaren ja hienosti kaikki menikin. Mielestäni startti kesti vähemmän aikaa mitä ennen, saattoi olla kyllä pelkkä tunne, ja lentoo lähti hienosti. No olipas sen verran tullut tuuskattua asetusten kanssa, että limittejä sekä korkeuteen että etäisyyksiin oli ilmestynyt aika väkevästi. No pakkasella ihan sormet kohmeessa ei sananmukaisesti lennossa tehnyt mieli alkaa niitä sääteleen ja lento jäi aika lyhyen nätiksi, kuvat tuli kuitenkin otettua.  Ursalla on tullut otettua melkoisesti materiaalia viime aikoina. Suosikki obtiikaksi on valikoitunut Samyangin  24mm  f1.4. Ihan kaikkia ei tällä oteta, mutta jos jaksaa kameraa siirrellä kuvakoon muuttamiseksi niin jälki on mielestäni aika mallikasta, ja valoa piisaa. Seuraava viikko onkin näillä näkymin pääosin leikuuhommaa, ja hyvä niin että hieman kasaantuneet hommat edistyisivät.