Videokuvaa messuille

Materiaalin hankintaa.

Rakenna-Sisusta-Asu -messut lähestyvät. Muutamat osastot hyödyntävät jälleen Videopalvelun tuotantoa aiheensa välittämiseksi messuyleisölle. Kyllähän liikkuvan kuvan vahvuus informaation välittäjänä on vielä ylivoimaisen voimakas! Messumateriaalin kasaamiseen käytetään paljon aikaa, yksistään Ylivieskan kaupungin osaston videomateriaalin hankintaan menee neljä päivää ja leikkaukseen arviolta kaksi päivää. Pääosa materiaalista on kuvattu BMD:n MiniURSA 4.6K -kameralla, mutta löytyy myös Sonyn ja jopa GoPron kuvaa. Messuympäristö video-ohjelman esityspaikkana on jokseenkin haastava. Ihmiset eivät pysähdy mielenkiintoisenkaan tarinan äärelle pitkäksi aikaa, toinen huomioitava tekijä on ääni. Messuvideon ääni tulee olla selkeä ja yksinkertainen. Ensiviikon puolella nähdään kuinka homma etenee.