PaikallisTV.fi

Videopalvelu on luomassa uutta modernia paikallisTV -palvelua yhteistyössä tuotantoyhtiö Tarinamaailman kanssa. PaikallisTV portaalin ajatus on, että livelähetyksen tuottamisen kynnys olisi mahdollisimman matala ja lähes kuka tahansa voi tuottaa livesisältöä suorana kanavalle. Kaikki kanavalla julkaistava sisöltö on toteutettu suoratoistona. Sivustolle luodaan paikakuntakohtaisesti omat kanavat johon seudun yhdistykset, urheiluseurat ja jne. voivat tuottaa livelähetyksen omasta tapahtumastaan. Lähetys on mahdollista jättää tallenteena sivustolle katsottavaksi.

Lähetyksen voi toteuttaa monella tavalla. Yksinkertaisimmillaan PaikallisTV:n pojat hoitavat koko homman. Vaihtoehtona on myös itse suorittaa tapahtumapaikalla kuvaus PaikallisTV:n tekniikalla, joka on säädetty siten että tapahtuman järjestäjän ei tavitse kuin pistää virrat päälle ja suunnata kamera. Lähetys alkaa sovittuna aikana sovitulla sivustolla. Tähän annetaan vielä tapauskohtaisesti koulutus laitteiston käytöstä, jokainen osaa!

Kustannukset lähetyksestä voidaan kattaa mainosrahotteisesti, jolloin tapahtuman järjestäjälle ei synny kuluja, vaan päin vastoin -mahdollisuus tienata!

Käy tutustumassa jo tällä hetkellä toteutettuihin lähetyksiin ja keksi mitä kaikkea se voisi olla!

www.paikallistv.fi/

Joka tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä, minkä tahansa tapahtuman toteutuksesta suorana yleisön nähtäville.