Kasetit digimuotoon!

Kesän helteet on takana, mikä parempaa syysiltojen ohjelmaa olisi, kuin katsella vanhoja muistoja vuosien takaa,

VHS-nauhuri ei toimi?

Nauhat on helppo siirrättää digi-muotoon, katselun helppouden lisäksi arkistointi on helppoa ja leikkeiden jakaminen vaikka sukulaisille mahdollistuu.  Videopalvelu on uusinut siirtojärjestelmän, niin että huonolaatuisetkin kasetit ovat katselukelpoisia ja siirto toimenpide on mahdollisimman kustannustehokasta. Siirto voi tapahtua mille tahansa tallennusvälineelle (USB-tikku, kovalevy ….) toki DVD-levykin onnistuu mutta sitä emme suosittele ainakaan ainoaksi tallennusmuodoksi. Tai tiedostot voidaan siirtää turvalisesti suoraan ladattavaksi Videopalvelun Asiakastöiden latauspalvelun kautta.  Katselu onnistuu helpoimmillaan vaikkapa TV:llä josta löytyy USB-liitäntä. Jos heräsi ajatuksia ja kysyttävää niin ole rohkeasti yhteydessä.  Lisää aiheesta Digitoinnit sivulla.