Uutta tekniikkaa

Kevään aikana Videopalvelu on investoinut sekä kamera- että striimitekniikan osalta. Livetuotantojen osuus töistä on lisääntynyt ja edeleen lisääntyy. Hankintojen kautta on striimi tilanne saatu mahdollisimman helpoksi, jopa niin että täysin ulkopuolinen ja tekniikasta tietämätönkin voi tuottaa lähetyksiä tasokkaasti. Tämä mahdollistuu etäohjatulla ja ennakkoon ohjelmoidulla stiimitekniikalla. Kevään mittaan töitä on ollut ympäri Suomen, yritysten ja yhdistysten toimeksiannosta. Mielenkiintoisia uusia aiheita ja persoonia. Kuluva kesä on työntäyteinen eri tapahtumien dokumentoinnin, livelähetysten ja muutaman isomman yritys toimeksiannon myötä.

Livelähetykset löytyvät: www.paikallistv.fi

Myös editointikalusto on uusiutunut täysin. Vanha editti on siirretty muihin tehtäviin, eli siirtämään vanhaa materiaalia digimuotoon. Uusi kone työstää vaivatta 4K-kuvaa ja vaativaakin 3D grafiikkaa.