Asiakastyöt pilven kautta

Asiat muuttuu!

Välillä lähtee vielä isojakin määriä DVD-levyjä maailmalle.

Vielä muutama vuosi sitten DVD-levy oli ylivoimaisesti yleisin videomedian jakeluformaatti. Teräväpiirtovideoiden yleistyttyä DVD-formaatin tekninen laatu alkoi näyttämään jokseenkin huonolta. Myöskin DVD-materiaalin jatkojalostus on sangen vaivanloista ja teknisesti haastavaa. Blu-Ray levyt eivät oikein koskaan ehtineet yleistyä ja hyvä niin. Tänä päivänä ei ole ongelma jakaa esimerkiksi Youtuben kautta teräväpiirtovideota tai vaikka 4k:ta. Youtube tai vastaavat suoratoistopalvelut eivät kuitenkaan ole ratkaisu asiakastöiden toimittamiseen. Tähän ratkaisuna on Videopalvelun käyttämä palvelu, töiden suoraan lataamiseen asiakkaan koneelle. Tämän jälkeen asiakas voi latailla videoitaan harkintansa mukaan itse minne tahtoo. latausprosessiin voi käydä tutustumassa ”Asiakastöiden lataus” -sivulla ja sieltä valita ensimmäisenä olevan Vapaasti ladattavan vaihtoehdon, johon ei vaadita salasanaa.